Veckobrev 2008-33

Hej!

Tillbaka i tjänst efter fyra lediga veckor. Det har varit en härlig sommar - tack och lov för högtrycket vi fick i slutet av juli! Hoppas Ni alla har kunnat njuta av sol och bad - för nu drar det så sakteliga igång. Första veckan har varit relativt lugn, även om den drog igång med en rivstart!


Måndag 11/8

8:00 möte med mbf-ledamöterna i Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott. Där händer en del och de ville gärna träffas innan säsongens första AU. Sammanställning av ksau-listan till 20/8. Sedan lite tid för "samtal i korridoren", mailläsning och telefon innan Rotary-lunchen. Direkt efter lunch möte med Svenska Fotbollsförbundet, Båstad GIF och Hotel Skansen (U21-landslaget väljer efter veckorna i Båstad i maj att bo här under U21-EM i Sverige nästa år! Kul!). I anslutning möte med en affärsidkare i hamnen samt avstämning med vår nytillträdde socialnämndsordförande.
 

Tisdag 12/8

En dag att komma ikapp lite: Läste sommarens post, förberedde fredagens presentation och vigsel. Privat lunch i Ängelholm, dit man nu måste köra lite oftare (jag tänker på kemtvätten som nu - tyvärr - är stängd i Båstad). Har upptäckt att man kan ha en liten bild med ljud från SVT på skärmen för att följa OS...


Onsdag 13/8

Förmiddagen arbetsdag. Eftermiddagen till Åstorp för avtackning av deras KS-ordförande som går i pension. På kvällen träff med mina nya adepter: de två Båstad-moderater som går Framtidens ledare-utbildningen i samarbete med Helsingborg.


Torsdag 14/8

Möte med kommunchef och ekonomichef om budgetprocessens upplägg under hösten 2008 samt året 2009. Diverse möten, bl a med en sommargäst som är missnöjd med campingplatsen i Ranarp i Översiktsplanen (som kommer upp för antagande nu) samt i ett ärende som Ni kommer att få mer information om i början på nästa vecka.


Fredag 15/8

Presenterade lite om Båstad och situationen här för ett möte med Svenskt Näringsliv, Osby och Falkenbergs kommuner (de har tidigare rasat i rankningen men sedan kommit igen med kraft!). Kort sväng inom kontoret innan lunch med kommunstyrelseordförande i Ängelholm och Örkelljunga i Ängelholm. Efter vigsel i Båstad tillbaka till kontoret. Samtal bl a med NST om en kommande artikel om samarbetet med bp. Kort avstämning med min vice ordförande som kommit tillbaka från semestern.
 

Lördag 16/8 - söndag 17/8

Förhoppningsvis lugnt! Läsning av ksau-handlingar samt andra förberedelser inför nästa vecka när det kommer att hända en hel del!


Trevlig helg!

Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits