Veckobrev 2008-27

Hej!

Lite sent - men bättre så än aldrig! Förra veckan var rätt lugn, som Ni ser nedan. Hade försökt hålla den helt obokad: Tennisveckan blir rätt intensiv. Mer om det i nästa veckobrev! Dessutom upplever jag att det är ovanligt mycket media, så det är bra att ha möjlighet att klämma in dem.


Måndag 30/6

På kontoret hela dagen, bl a dagordningen för ksau 7/7, telefonsamtal och mail. Rensade lite på skrivbordet. Lunch på Rotary.


Tisdag 1/7 - onsdag 2/7

Tog mail och telefon hemifrån. Lunch på tisdagen med en intressant potentiell företagare som ev. vill starta verksamhet i Påarp.


Torsdag 3/7

Intervju med kommunens informatör ang. tennisveckan, samma sak med Sveriges Radio. På kvällen möte med bp och fp: temat var vårt samarbete.
 

Fredag 4/7

Förberedelser presentationer till lördag.


Lördag 5/7

Förmiddagen gick till årsstämmor: först Skånegården och sedan Hemmeslövs vägförening. Bägge var positiva upplevelser. Lite mer synpunkter från Hemmeslöv men det vägdes upp av att det kom fram en man till vår tekniske chef och mig efteråt och sa att han tyckte det var intressant information och att han tyckte det var synd att alla "var så gnälliga"... En vigsel på eftermiddagen innan ett riktigt roligt (privat) 50-års kalas! Det medförde att söndagen tillbringades mer eller mindre på soffan.


Hoppas vi alla kan njuta av årets tennisvecka!

Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits