Ännu en lång dag

Vaknade till säsongens första vinterdag... Solsken i kombination med snötäcke. Väldigt vackert - men inte i mars... Och dessutom lider jag med min (hårt beskurna) lavendel. Typiskt att jag för en gångs skull var lite snabb där.

Har just kommit hem från middagen där de s k 25-åringarna uppvaktades samt Årets medarbetare fick sitt pris. En trevlig tillställning som blev personlig i och med att det lästes upp lite om var och en av de som varit anställda i kommunen i 25 år. Och nomineringarna till Årets medarbetare (en jätteduktig tjej!) samt två andra-placeringar lästes upp (totalt sett var 19 nominerade!). Kommunen har en fantastiskt duktig personal!

Hela dagen tillbringades i möte med Framtidsgruppen. Intressant och inspirerande förmiddag med fokus på omvärlden och omvärldsbevakning medan vi under eftermiddagen genomförde lite grupparbete. Lunchen tillbringade vi från kommunledningen med polisen.

Tyvärr hinns det inte med så mycket mer så mail får vänta till sena kvällen samt bara ett fåtal akuta samtal klaras av. Lite stressande eftersom det är en intensiv heldag imorgon också och det samlar på sig.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits