Veckobrev 2008-48

Hej!


Måndag 24/11

Dagordningen till kommunstyrelsen 3/12. Möte med bostadsrättsförening bl a angående översvämning. Diverse mail och telefonsamtal. Rotary-lunch: Lage Lind berättade engagerat om uppstarten av Lindab. Justering av budgetberedningens protokoll. På kvällen moderatträff om kommuners ekonomi - intressant.


Tisdag 25/11

Träff med jurist från Helsingborg ang. dokument från det nya VA-bolaget. Justering av kommunstyrelsens arbetsutskotts protokoll. Möte med "effektivitetskonsult". Byte av användarnamn i kommunens datasystem orsakade en del strul... Fyllde i kalendern 2009 (både digital och pappersvarianten - den hänger fortfarande med) med hälften av inbokade möten (resten på torsdag). På eftermiddagen möte med person som vill bygga ekologiskt.


Onsdag 26/11

Förberedelser inför kommunfullmäktige. På kvällen själva mötet. Månadens höjdpunkt! Kanske inte årets spännande möte - fokus låg på diverse taxor - men det var ändå intressant. Information bl a om nämnders och kommunstyrelsens internbudgetar.


Torsdag 27/11

Företagsbesök hos mäklare. Avstämning med nämndsordföranden SOC, SBN och BIN. Kompletering av kalendern 2009. Mail och telefonsamtal.


Fredag 28/11

Till Lomma för kommunledningskonferens arrangerad av Skånes kommunförbund. Intressant program med information från Lomma (som hamnar bra i många rankningar) om hur de arbetar i olika frågor (bl a fokus på tydlighet, vikten av dialog med medborgare och brukare). I anslutning uppdaterade regionens tjänstemän oss om strategiska investeringsbehov av skånsk transportinfrastruktur, hälsoval Skåne samt psykiatrin. Öresundskommiteens (jo, de stavar så!) nya direktör berättade om deras arbete. Och sist, men definitivt inte minst, hade en erfaren ledarskapkonsult bjudits in som informerade om det speciella med att leda stora organisationer. Bl a hur Sverige skiljer sig samt genomgång av "ledarskapets sju hörnstenar".


Lördag 29/11 - söndag 30/11

Gjorde ingenting speciellt på lördag. På söndag kommunstyrelsehandlingar samt 50-års uppvaktning.


Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits