Efter konferensen

Årets rikskonferens är över. Det var, som vanligt, ett jättebra tillfälle att träffa andra moderata politiker på alla nivåer och en bra möjlighet att lära sig matnyttigt i de seminarier som erbjuds. Framförallt två seminarier var värdefulla: det som finansministern höll för enbart kommunstyrelse- och landstingsstyrelseordföranden och m-kvinnornas seminarium om att Frigöra kvinnors expertområden. Fast höjdpunkten var självklart statsministerns avslutningstal! Av en ren tillfällighet blev jag intervjuad i Svenska Dagbladet. Se artikeln "M satsar på unga kvinnor": http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14791931.asp

Örebro är visserligen en väldigt trevlig stad. Men det är inte så kul att ta sig dit... På vägen dit tänkte jag att det faktiskt är skandal att Sveriges tre största städer inte är förbundna med motorväg. Det borde dessutom vara en relativt stor andel av Sveriges befolkning som bor i och mellan dem och att satsa på den infrastrukturen skulle skapa väldigt goda förutsättningar för näringslivet.
 
Njuter av en skön söndag. Efter att ha börjat dagen med en joggingrunda (ja! säsongen inleddes i tisdags), sen ha tagit igen alla tidningar, några samtal och städat (för första gången på flera veckor, måste erkännas) ser jag att solen börjar titta fram. Bra inför kvällsrundan med hunden. Tänker inte göra ett enda vettigt handtag till idag!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits