Veckan som gick + boktips

En nyhet överskuggar alla andra den gångna veckan: Eljos nedläggning som vi fick reda på i måndags. Det är verkligen väldigt, väldigt tråkigt! Speciellt för de enskilda anställda men även för hela kommunen. Nu gäller det att alla goda krafter hjälper till att hitta nya arbeten - men även att stötta dem som drabbats på ett personligt plan. Vad gäller jobb hjälper konjunkturen men framför allt det faktum att Eljo gick riktigt bra, d v s personalen är kompetent och duktig.

Det hände även annat: onsdagens heldagsmöte med kommunstyrelsens arbetsutskott och kvällsmöte i kommunfullmäktige... Ingen hit i planeringen (men jag tror det bara blir så en gång till i år, tack och lov!). Torsdagen uppvaktades landshövdingen på sin 60-års dag "på vägen" till BRÅ-möte i Klippan. Fredag förmiddag NOSAM-möte och därpå ägarträff med de kommuner som äger NSR. På sena eftermiddagen var det verkligt skönt att åka hem och helgen inleddes med After Work i Hovs Hallar. Det var ett tag sedan jag var där men det var lite som i början - vi hängde ett tag i baren innan vi satte oss och åt.

I övrigt måste jag tipsa om en fantastiskt bra bok. Läste den under nyårshelgen men eftersom jag inte skrivit sedan dess (hm...) så kommer tipset här: The Kite Runner av Khaled Hosseini. Man märker redan efter några sidor att det är en väldigt bra bok och det håller sig rakt igenom. En ovanlig historia plus att man får lära sig en del om Afghanistans nutidshistoria ur en pojkes perspektiv. Och det är ju inte fel!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits