Besök av landshövding

Landshövdingens besök i Båstad idag gick bra, tycker jag. Upplägget var att vi började i vår nya gymnasieskola och ägnade förmiddagen åt kommunens verksamheter. Lite om vad som är på gång utvecklingsmässigt, avrapportering om utbildning, anhörigverksamhet och familjecentraler. Sedan åkte vi till Hotel Skansen där vd visade runt och berättade om bygget och planer på kallbadhus. Efter lunch besök på Lindab och sedan till tunnelutställningen. Medbjudna var representanter från näringslivet, politiker från kommunstyrelsens arbetsutskott samt tjänstemän. Förutom informationsutbyte var dagen en möjlighet till möte mellan människor som inte träffas så ofta.

Det är fantastiskt vad vi har att visa på vår halvö. Vi framförde att landshövdingen gärna fick komma tillbaka och att det då inte skulle vara något som helst problem att sätta ihop ett lika intressant program. Det säger en del om en kommun av Båstads storlek!

Efteråt hade vi besök i en planfråga. Och jag ska erkänna att jag för första gången (!) på nästan ett år (jag tillträdde 1/2 2006) har lovat något vid ett möte! Nu gäller det bara att jag håller det...





 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits