Vanlig måndag

Idag var det åter dags - det var ett tag sen - att ställa samman kallelsen till nästa veckas arbetsutskott. Efter några samtal bar det sen av till Malmö. Tillsammans med oppositionsrådet och kommunchefen var jag och representanter för de andra NOSAM-kommunerna inbjudna till den nye landshövdingen. Efter en god lunch och en trevlig pratstund i residenset på Stortorget blev det dags att åka tillbaka. Hann med några mail och samtal på kontoret innan arbetsdagen var slut.

Klockan 18:00 var det åter dags för kommunhuset: utbildningsmöte med moderaterna. Inför valrörelsen går vi igenom nämnder och valfrågor för att på bästa sätt vara beredda att möta väljarna. Kvällen är den första av två, onsdag är nästa, och vi hade bl a Pia Kinhult som kandiderar till regionen som föredragande gäst. En intressant kväll!

Svar till Börje: anade väl att det var något speciellt Du avsåg! :-) Vet faktiskt inte vilken park/väg Du menar så därför vet jag inte riktigt vad det handlar om. Men generellt är förslaget till översiktsplan en tjänstemannaprodukt som har den politiska processen framför sig - beslut fattas inte förrän 2007 (och påbörjades för länge sen). Det kan helt säkert hända att fler saker sker på ett annorlunda sätt än i förslaget i och med att det händer så mycket hela tiden. Synd att detta har orsakat politikerförakt från Din sida! Personligen tycker jag till exempel att det är trist att golfbanorna i Påarp och Öllöv för närvarande inte ser ut att byggas - de finns ju med i förslaget till översiktsplan men beslut emot dem togs i kommunfullmäktige i januari.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits