Valförberedelser

Vardagen blir sig mer och mer lik. Veckan började intensivt med intervjun i Malmö (tack, Michael!). Måste erkänna att tv-intervjuer inte är mitt specialområde, men man kanske blir bra på det till slut? Man får se det så att man (förhoppningsvis) lär sig av nya erfarenheter...

Det är mycket spekulationer inför valet. Både om vilka eventuellt nya partier som kommer in i kommunfullmäktige men även mandatfördelning, möjliga framtida koalitioner och liknande. Ska spara lite lappar så man kan jämföra med det faktiska resultatet den 18/9.

Vi hade ett avstämningsmöte för att föreningsordförande, valledare, kretsordförande m fl ska vara uppdaterade på det som är på gång i själva valrörelsen. Utöver det vi gör i egen regi (material, annonseringar, hemsidor) är vi inbjudna till en del debatter. Än så länge har vi pensionärerna den 29/8 och Naturskyddsföreningen den 7/9. Tror bägge är öppna för allmänheten men det kommer säkert att annonseras. 

Himla skönt att ha hund så att man kommer ut och rör sig lite... Det blir rätt mycket sittande framför datorn även om jag just idag under lunchen hade två långa, intressanta diskussioner med personer som jag inte brukar prata med.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits