Från Menorca (1)!

Visst är Ni överraskade!? Sedan ett par timmar befinner jag mig på den baleariska ön Menorca. Vid resan från flygplatsen slogs jag av hur lantligt ön är - den är inte stor (knappa 5 mil lång) och här kan inte finnas så många människor... Men härlig! Har hunnit checka in, ta en liten promenad och äta en av öns specialiteter (god ost: tog ett par glas "rosado" till.... mmmmh). Nu är det snart läggdags och jag ser fram emot en dag på stranden imorgon! (Hade väntat mig extra säkerhetspådrag efter Londondådet, så jag var där i extra god tid, men Kastrup var som vanligt. Apropå Kastrup så börjar jag förstå varför svenskar delvis har dåligt rykte i Danmark. Det finns verkligen dom som lever upp till de värsta fördomarna...)

 

Sitter stadigt fast i trenden sudoku. Under dagen (=resan) har jag hunnit med 5-6 stycken. Ett (supersvårt!) har jag kvar, har en känsla av att det blir min följeslagare under hela veckan...

 

I övrigt var Damklubbens träff igår - som vanligt! - mycket trevlig! God mat, härliga tjejer och bra affärer! Vi ligger f n på 8% plus! Det blev inte en så sen kväll, tyvärr, för jag skulle upp tidigt och göra huset klart för utlåning. Oj, vad nyttigt det är - man får gjort det där som man annars skjuter på (lite stopp i handfatets avlopp, rengöra duschkabinen, plocka undan saker m m) och jag hoppas kunna njuta av det även när jag kommer hem! Men först och främst är det "vacaciones" som gäller!

 

¡Buenas noches y hasta luego!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits