Att skolka eller inte skolka...

Anette med hund... det är frågan (fritt efter Shakespeare)! Har gått och funderat hela dagen på om jag ska gå till kvällens samrådsmöte. Väl hemma efter jobbet låg ett tjockt kuvert med det gedigna material som tagits fram rörande de frågor som samrådsmötet går igenom ikväll: planprogram för golfbana i Påarp respektive Öllöv liksom detaljplan för Ö Karup. Och samtidigt visade det sig att mötet började redan kl 18:00 - inte kl 19:00 som är standardtid inom den politiska sfären... Så jag slapp bestämma mig eftersom det redan var för sent.

 

Ända sedan förra mandatperioden har det varit mycket diskussioner om de två golfbanorna. Under hösten kommer beslut att fattas. Åtminstone i första instans, det finns en viss sannolikhet att besluten blir överklagade.

 

Hunden och jag har genomfört vår lilla joggingrunda nu efter jobbet. Vi försöker springa ca 4,5 km tre gånger i veckan och det har lyckats nästan hela det senaste året (med undantag för två månaders vinterpaus när det var snöigt och isigt på vägarna).

 

Och nu är veckan kvällsledig för första gången på länge! Skönt - speciellt med det härliga vädret! Ska nu duscha, äta lite kvällsmacka och sedan bege mig ut igen. Syrénbersån behöver lite vatten och ogräset på gången har jag nästan fått bort de senaste veckorna (jag tar lite i taget...).


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits